هزینه ساخت هر مترمربع ساختمان

هزینه ساخت هر متر مربع ساختمان در سال 1402

4.7
(515)

مدت زمان تخمینی مطالعه: 18 دقیقه

حتما شما هم به دنبال ساخت آپارتمان هستید و می‌خواهید برآورد درستی از هزینه ساخت هر متر مربع ساختمان در سال ۱۴۰۲ داشته باشید تا بتوانید هزینه های پروژه خود را به درستی مدیریت کنید. جای درستی آمدید! در این مطلب از سایت کارکشته به محاسبه هزینه ساخت ساختمان قدم به قدم در هر متر مربع خواهیم پرداخت.

اکنون که در ابتدای سال ۱۴۰۲ هستیم هزینه ساخت آپارتمان در هر مترمربع زیربنا به حداقل ۹ میلیون تومان رسیده است. توجه داشته باشید که این مبلغ فقط هزینه ساخت و ساز است و هزینه عوارض شهرداری – بیمه – نظام مهندسی و سایر سازمان ها را نیز باید به مبلغ فوق اضافه کنید. با این حساب هزینه ساخت آپارتمان تکمیل شده به مترمربعی حداقل ۱۱ میلیون تومان خواهد رسید.

نحوه محاسبه هزینه ساخت ساختمان

فرض کنید شما این مجوز را داشته باشید که یک ساختمان در ۵ سقف و در هر سقف ۲۰۰ مترمربع زیربنا احداث کنید. بنابراین زیربنا کل پروژه شما ۱۰۰۰ مترمربع می‌شود. با ضرب کردن زیربنا کل در هزینه ساخت (مثلا مترمربعی ۱۲ میلیون تومان) کل هزینه ساخت پروژه شما برابر است با ۱۲ میلیارد تومان

توجه داشته باشید که با اینکه هزینه ساخت زیرزمین و پارکینگ با طبقات مسکونی یکسان نیست ولی برای سادگی در محاسبات معمولا همه را با هم حساب کرده و زیربنا کل پروژه (مساحت همه سقف ها) را در نظر میگیریم.

اینکه چند سقف و چه متراژی مجوز ساخت داشته باشید بستگی به ضوابط شهرداری منطقه شما دارد. برای همشهریانی که در مشهد هستند در مطلب دیگری با عنوان استعلام ضوابط ساخت و ساز شهرداری مشهد این مورد را توضیح داده ایم.

در ویدیو زیر با یک مثال نحوه محاسبه هزینه ساخت ساختمان را توضیح داده ایم.

سود ساختمان سازی

خیلی از کارفرمایان از من می پرسند که مهندس سود ساخت و ساز چند درصد است ؟!

در پاسخ به این عزیزان باید گفت که باید اطلاعات دقیقی از ملک مورد نظر داشت. باید قیمت زمین و آپارتمان صفر در منطقه مدنظر خود را مقایسه کنید معمولا در اغلب مناطق مشهد قیمت زمین از آپارتمان بیشتر است. هرچه قدر که این اختلاف کمتر باشد سود ساخت و ساز بیشتر می شود. در کل می‌توان سود معقول برای ساخت و ساز را 30% درنظر گرفت. اگر از این مقدار بیشتر سود کردید یعنی سود خوبی کردید و اگر از این مقدار کمتر باشد به نظر می رسد ساخت ملک مورد نظر شما توجیه نداشته باشد.

توجه کنید از آنجایی که نمی توان آينده را پیشبینی کرد برای تخمین سود ساخت و ساز تمام هزینه ها و درآمد را به قیمت روز حساب می‌کنیم. در مورد نحوه محاسبه سود ساخت و ساز در ویدیو زیر توضیح داده ایم.

یکی از مواردی که بر روی سود ساخت و ساز تاثیر قابل توجهی دارد کیفیت ساخت است. فردی که از شما آپارتمانی را میخرد از کیفیت اجرای اسکلت و سفت کاری معمولا اطلاع ندارد و این به وجدان شما و یا به توانایی شما بستگی دارد که تا این مرحله ساختمان را با چه کیفیتی ساخته باشید. اما منظور ما چیز دیگری است …

موردی که خریدار آپارتمان موقع بازدید از پروژه شما به آن توجه می‌کند طراحی معماری خوب و جانمایی اصولی فضاهاست. موقعی که از بعضی آپارتمان ها بازدید میکنم میبینم که طراحی پلان خیلی از ساختمان ها ایراد دارد در حالیکه کارفرما کلی هزینه بابت خرید متریال‌های گران برندهای خارجی کرده است! بنابراین توصیه می‌کنیم برای طراحی نقشه معماری آپارتمان خود به یک مهندس معمار کارکشته مراجعه کنید.

در ادامه ویدیوهایی قرار داده ایم که به شما در طراحی پلان معماری زمین های جنوبی – شمالی – شرقی – غربی و دو نبش کمک می‌کند.

اگر زمین شما شمالی است ویدیو زیر را ببینید در مطلب دیگری با عنوان طراحی پلان ساختمان شمالی در مورد بیشتر توضیح داده ایم.

اگر ساختمان جنوبی دارید ویدیو زیر را ببینید در مطلب طراحی پلان ساختمان جنوبی مفصل تر توضیح داده ایم.

در مورد طراحی پلان ساختمان شرقی و غربی در ویدیو زیر توضیح داده ایم.

برای ساختمان هایی که در تقاطع دو معبر قرار گرفته اند به مطلب طراحی پلان ساختمان دونبش مراجعه کنید.

عوامل موثر در هزینه ساخت ساختمان

مهمترین عواملی که در هزینه ساخت یک واحد آپارتمان موثر هستند عبارت اند از :

  • قیمت زمین یا هزینه خرید ملک کلنگی
  • هزینه جواز ساخت
  • هزینه خرید مصالح
  • هزینه دستمزدها

در ادامه هر یک از این موارد را بیشتر بررسی می کنیم:

قیمت زمین

یکی از مهمترین عواملی که در هزینه ساخت آپارتمان تاثیر گذار است قیمت زمین است. ارزش زمین از دو جهت بر روی هزینه ساخت ساختمان تاثیر می گذارد مورد اول هزینه خرید زمین و مورد دوم هزینه جواز ساخت.

واضح است که در مناطق مختلف شهر قیمت زمین یکسان نیست. حتی در یک منطقه دو زمینی که حتی روبرو یکدیگر قرار دارند ارزش یکسانی ندارند. مثلا دو زمین که یکی شمالی و دیگری جنوبی است و روبرو هم هستند متراژ زیربنا قابل ساخت این دو با هم متفاوت است و در نهایت هزینه ساخت آپارتمان در این دو زمین متفاوت خواهد بود.

در مطلب دیگری زمین‌های شمالی، جنوبی، شرقی، غربی و دونبش را باهم مقایسه کرده ایم. در مورد مقایسه این زمین‌ها ویدیو زیر را نیز می‌توانید تماشا کنید.

هزینه جواز ساخت

طبیعی است که هزینه جواز ساخت در مناطق مختلف شهر یکسان نیست. در مناطق مرغوب تر باید هزینه بیشتری بابت جواز ساخت بپردازیم. هزینه جواز ساخت شامل موارد زیر می شود :

  • هزینه فیش عوارض نوسازی شهرداری
  • هزینه نظام مهندسی
  • هزینه بیمه تامین اجتماعی
  • هزینه قطار شهری – آتش نشانی – آموزش و پرورش

در ادامه هر یک از موارد زیر را بیشتر توضیح می دهیم:

هزینه فیش عوارض نوسازی شهرداری

قطعا میدانید که هزینه صدور پروانه ساختمانی در مناطق مختلف شهر یکسان نیست. به طوری که در بعضی مناطق گران قیمت مشهد این هزینه چندین برابر سایر مناطق است. با افزایش مبلغ صدور جواز توسط شهرداری در بعضی ساختمانها شاید این هزینه از ۲۰ درصد کل هزینه ساخت و ساز بیشتر شود.

گرفتن سقف اضافه و یا پیشروی مازاد بر تراکم ساختمانی تاثیر قابل توجهی بر روی مبلغی که به شهرداری پرداخت می‌کنید دارد. به این دلیل که هزینه تراکم اضافه چندین برابر هزینه تراکم مجاز می باشد.

در مطلب دیگری هم نحوه محاسبه هزینه جواز ساخت در مشهد را توضیح داده ایم و هم این هزینه را در مناطق مختلف شهر مشهد تخمین زده ایم.

هزینه نظام مهندسی

بعد از هزینه عوارض شهرداری باید هزینه نظام مهندسی را پرداخت کنیم. حق الزحمه مهندسین ناظر و طراح و مجری برای هر شهر و هر گروه ساختمانی متفاوت است.

تعرفه نظام مهندسی مشهد در سال 1402

جدول زیر تعرفه خدمات مهندسی ۱۴۰۲ است که توسط سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی ابلاغ شده است. در این جدول تعرفه طراحی و نظارت رشته های سازه – معماری – برق و مکانیک به تفکیک آورده شده است.

طبق مثالی که قبلا زدیم فرض کنید قصد ساخت آپارتمانی با ۷ سقف با زیربنا ۱۵۰۰ مترمربع داشته باشید. بنابراین ساختمان شما در گروه (ج) قرار میگیرد و همانطور که میبینید مجموع تعرفه نظارت و طراحی حدود مترمربعی 400 هزارتومان می باشد.

تعرفه نظام مهندسی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲
حق الزحمه مهندسین طراح و ناظر در مشهد سال ۱۴۰۲

هزینه بیمه تامین اجتماعی

بعضی از شهروندان فکر می‌کنند که فقط شهرداری و نظام مهندسی هستند که بابت صدور جواز ساخت هزینه دریافت می‌کنند. در حالیکه ادارات و سازمان های دیگر نیز منتظر شما هستند! یکی از اینها سازمان تامین اجتماعی است که این هزینه را معمولا با نام بیمه اجباری می‌شناسیم. این بیمه جدا از بیمه مسئولیت کارفرما است. این بیمه اصلا بیمه مسئولیت نیست و هیچ پوششی هم ندارد. فقط یک منبع درآمد برای سازمان تامین اجتماعی محسوب می‌شود.

هزینه بیمه اجباری ۱۵٪ از کل مبلغی است که به شهرداری پرداخت می‌کنید.

هزینه آتش نشانی – آموزش و پرورش و قطار شهری

مبلغ پرداختی به سازمان آتش نشانی و آموزش و پرورش در مقایسه با سایر هزینه‌ها در پروسه صدور پروانه ساختمانی ناچیز است. مقدار هزینه ای که باید بابت قطار شهری بپردازید ۳٪ کل فیش شهرداری است.

هزینه خرید مصالح

هزینه خرید مصالح تقریبا 70% از هزینه ساخت ساختمان را تشکیل می دهد. اسکلت بتنی یا فلزی که بر روی هزینه خرید آهن و میلگرد و بتن تاثیر میگذارد تا هزینه های مربوط به خرید کاشی و سرامیک و شیرآلات و … همگی جزء خرید مصالح محسوب میشود.

هزینه دستمزدها

نه تنها در سال ۱۴۰۲ بلکه می‌توان گفت تقریبا همیشه دستمزدها حدود 30% از هزینه ساخت را شامل می شود. در مرحله سفت کاری تقریبا هزینه دستمزدها در تمام نقاط شهر یکسان است ولی موردی که دستمزد تاثیر قابل توجهی روی هزینه‌ها دارد نازک کاری و مخصوصا اجرای نما می باشد.

هزینه ساخت هر متر مربع آپارتمان در سال ۱۴۰۲

سازمان نظام مهندسی ساختمان هر سال هزینه ساخت آپارتمان را اعلام میکند. بر این اساس در سال ۱۴۰۲ هزینه ساخت ساختمان در هر مترمربع زیربنا مترمربعی 9300000-18700000 تومان اعلام شده است. تاثیر تعداد طبقات بر هزینه ساخت و ساز را در ادامه مشاهده می‌کنید.

  • ساختمان‌های یک و دو طبقه متری ۹۳۰۰۰۰۰ تومان
  • ساختمان‌های ۳ تا ۵ طبقه متری ۱۰۹۰۰۰۰۰ تومان
  • ساختمان‌های ۶ و ۷ طبقه متری ۱۲۵۰۰۰۰۰ تومان
  • ساختمان‌های ۸ تا ۱۰ طبقه متری ۱۴۰۰۰۰۰۰ تومان
  • ساختمان‌های ۱۱ و ۱۲ طبقه متری ۱۵۶۰۰۰۰۰ تومان
  • ساختمان‌های ۱۳ تا ۱۵ طبقه متری ۱۷۰۰۰۰۰۰ تومان
  • ساختمان‌های ۱۶ طبقه به بالا متری ۱۸۷۰۰۰۰۰ تومان

جدول برآورد هزینه های ساخت ساختمان

در زیر جدول برآورد هزینه های ساخت ساختمان به تفکیک مراحل مختلف کار آورده شده است.

سفت کاری 35-40٪ (تقریبا مترمربعی ۴.۵-۴ میلیون تومان)
نازک کاری35-45٪ (تقریبا مترمربعی ۴.۵-۴ میلیون تومان)
تاسیسات مکانیکی10-16٪ (تقریبا مترمربعی 1.5 میلیون تومان)
تاسیسات برقی7-10٪ (تقریبا مترمربعی 1 میلیون تومان)
جدول برآورد حداقل هزینه های ساخت ساختمان در مراحل مختلف

۳ نکته در مورد جدول هزینه های ساخت

  1. در ساختمان های کمتر از ۳ طبقه نازک کاری و سفت کاری هرکدام به تنهایی بیشتر از ۴۰٪ از هزینه ساخت را شامل می‌شوند. یعنی مجموع هزینه این دو بیشتر از ۸۰٪‌ می‌شود.
  2. در ساختمان های تا ۴ طبقه معمولا هزینه نازک کاری بیشتر از سفت کاری است و برعکس برای بیشتر از ۴ طبقه معمولا هزینه سفت کاری بیشتر از نازک کاری می‌شود.
  3. با بالا رفتن تعداد طبقات درصد هزینه سفت کاری و نازک کاری کمتر شده و به جای آن درصد هزینه تاسیسات مکانیکی و برقی بیشتر می‌شود.

هزینه سفت کاری ساختمان در سال ۱۴۰۲

به تمام عملیات اجرایی ساخت از روز اول تا خاک گچ سفت کاری می‌گوییم. این هزینه‌ها شامل :

  • تخریب
  • گودبرداری و پی کنی
  • اجرای فونداسیون
  • اجرای اسکلت
  • دیوارچینی و والپست
  • فریم پنجره ها و کوم درب ها
  • کف سازی
  • خاک گچ

هزینه خاکبرداری و پی کنی

برای یک زمین حدود ۲۰۰-۲۵۰ مترمربعی که بخواهیم حداکثر ۷ طبقه در آن ساختمان بسازیم شود و زیرزمین هم نداشته باشد و همچنین فقط قرار باشد به اندازه عمق فونداسیون خاکبرداری کنیم هزینه گودبرداری و پی کنی در سال ۱۴۰۲ حدود ۲۰ میلیون تومان تمام می‌شود.

مثلا ما در پروژه نماز که در اردیبهشت ۱۴۰۲ شروع به گودبرداری کردیم به بیل مکانیکی ۷.۵ میلیون تومان بابت کندن پی و بابت انتقال خاک ها به بیرون زمین به ازای هر کامیون ۵۰۰ هزارتومان پرداخت کردیم.

از آنجایی که در این پروژه حدود ۱ متر فقط خاک دستی داشتیم حدود ۴۰ کامیون خاک به بیرون پروژه منتقل کردیم. با در نظر گرفتن دستمزد کارگر برای رگلاژ کف و صاف کردن دیواره های گود حدودا ۳۰ میلیون تومان هزینه خاکبرداری و پی کنی در این پروژه شد.

هزینه اجرای فونداسیون

برای اینکه قیمت تمام شده اجرای فونداسیون را محاسبه کنیم باید مصرف بتن و میلگرد و دستمزد آرماتوربندی و قالب بندی را محاسبه کنیم. در مطلب هزینه اجرای فونداسیون توضیحات کاملی در این مورد داده ایم و این عدد را تقریبا 350 هزارتومان به ازای هر مترمربع زیربنا به دست آورده ایم.

هزینه ساخت اسکلت فلزی

در مطلب دیگری تحت عنوان هزینه ساخت اسکلت فلزی در مورد این موضوع کامل توضیح داده ایم. به طور کلی هزینه اجرای سازه فلزی به همراه اجرای سقف ها در فرورین ماه سال ۱۴۰۲ را حدود مترمربعی 2.2-2.7 میلیون تومان در نظر بگیرید. هرچند می‌توان با سبک سازی سازه مترمربعی تا 500 هزار تومان نیز در هزینه ها صرفه جویی کرد.

به عنوان مثال در پروژه الندشت که سبک سازی با دقت انجام شده بود هزینه خرید بتن و آهن آلات در تابستان 1401 حدود مترمربعی ۱ میلیون تومان شد. در پروژه جلال آل احمد نیز هزینه خرید آهن آلات حدود مترمربعی 1.2 میلیون تومان شد. همچنین میتوانید نتایج پروژه نامجو را نیز ببینید.

هزینه ساخت اسکلت بتنی

با توجه به اینکه در روزهای اخیر قیمت تیرآهن بیشتر از میلگرد و بتن افزایش داشته بنظر میرسد سازه بتنی بیشتر مورد توجه سازنده ها قرار بگیرد. اکنون که در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ هستیم هزینه اجرای اسکلت بتنی در هر مترمربع زیربنا حداکثر ۲.۳ میلیون تومان برآورد می‌شود. در مطلب هزینه ساخت اسکلت بتنی در مورد این موضوع دقیق تر توضیح داده ایم.

در برخی پروژه ها مثل پروژه مصلی ۲۶ یا ویلا طرقبه به دلیل پلان خاصی که دارند میتواند این هزینه تا ۲۰ درصد یا حتی بیشتر نیز افزایش پیدا کند.

طول دهانه‌ها در هزینه تمام شده اسکلت بتنی تاثیر قابل توجهی دارد مثلا اگر پروژه رسالت و پروژه رسالت۲ را با یکدیگر مقایسه کنید میبینید که ابعاد و کلیت پلان معماری هر دو یکسان است ولی دهانه‌های بلند باعث میشود تا مصرف میلگرد نیز افزایش پیدا کند.

هزینه دیوارچینی

نوع بلوک مصرفی نقش اصلی را در تعیین هزینه دیوارچینی دارد. به طوری که هزینه دیوارچینی با بلوک لیکا چندین برابر دیوارچینی با بلوک سفال است. بلوک سفال از بقیه بلوک ها ارزان تر است ولی وزن سنگین تری دارد و به شرطی میتوان استفاده کرد که طراح سازه وزن آن را در محاسبات خود لحاظ کرده باشد. بلوک دیگر که در حال حاضر کمتر استفاده میشود هبلکس است که قیمت آن معمولا بین سفال و لیکا است. اجرت دیوارچینی در سال ۱۴۰۲ حداقل مترمربعی ۵۰ هزارتومان است.

هزینه والپست

با تغییراتی که ضوابط جدید والپست داشته هزینه اجرای آن نیز نسبت به گذشته کمتر شده ولی هنوز خیلی ها در برابر آن جبهه میگیرند و مقاومت میکنند! در قسمت نهم مستند ساخت ویلا طرقبه در مورد ضوابط و هزینه های مربوط به والپست توضیحات مفصلی داده ایم.

هزینه کف‌سازی

کفسازی معمولا به دو روش کلی انجام میشود.

  1. پوکه ریزی : معمولا ۲ نوع دارد پوکه های معدنی یا صنعتی. قیمت هر مترمکعب آن حدود مترمکعبی ۲۵۰-۳۰۰ هزارتومان است. ابتدا پوکه ریزی میکنیم و روی آن را با ملات ماسه سیمان میپوشانیم. یا اینکه پوکه ها را با ملات ماسه سیمان مخلوط کرده و اجرا میکنیم. هزینه دستمزد کفسازی در سال ۱۴۰۲ را مترمربعی ۶۰-۷۰ هزارتومان درنظر بگیرید.
  2. فوم بتن :‌ فوم بتن قیمت بالاتری دارد ولی سرعت اجرای آن بیشتر است.

هزینه گچ کاری

با هر کیسه گچ معمولا ۲.۵ تا ۳ مترمربع را میتوان خاک گچ کرد و با هر کیسه گچ سفید نیز میتوان حدود ۱۰-۱۲ مترمربع را سفیدکاری کرد. دستمزد گچ کاری را کلا مترمربعی ۴۰-۵۰ تومان در نظر بگیرید.

هزینه عایق کاری

سرویس ها و پشت بام را همانطور که میدانید برای عایق کاری قیروایزوگام میکنیم. قیر در حال حاضر حدود مترمربعی 20-30 هزارتومان و ایزوگام بسته به شرکت و کیفیت آن از مترمربعی حدود ۵۰ هزارتومان به بالا در بازار یافت می‌شود.

هزینه نازک کاری

تمام عملیاتی که بعد از خاک گچ انجام میشود و جزء تاسیسات مکانیکی و برقی نیست را میتوان جزء نازک کاری محسوب کرد. مهم ترین هزینه های مربوط به نازک کاری مربوط به کاشی – سرامیک – نما – کابینت و … می باشد.

هزینه سقف کاذب

سقف واحدها را به ۲ روش میتوان سفید کرد. کناف یا رابیتس. رابیتس هزینه اجرای بالاتری معمولا دارد. از آنجایی که کناف هم ارزان تر تمام می‌شود و هم سرعت اجرای بالاتری دارد جای خود را به خوبی باز کرده است. کناف چون بر پایه گچ است در سرویس ها معمولا استفاده نشده و به جای آن از تایل های pvc‌ استفاده میشود که معمولا قیمت تمام شده آن از کناف کمتر است.

هزینه کابینت

یکی از مهمترین هزینه های یک واحد مسکونی در مرحله نازک کاری مربوط به آشپزخانه است و اصلی ترین هزینه آشپزخانه کابینت آن است.

ملامینه – ام دی اف – هایگلاس – روکش چوب و تمام چوب انواع ورق های چوبی است که استفاده می‌شود.

  • مغز ورق ملامینه خرده چوب یا نئوپان است. ملامینه معمولا فقط در کمد دیواری استفاده می‌شود مگر اینکه سازنده بخواهد کم هزینه بکند یا اینکه بیاید بدنه کابینت را چون در معرض دید نیست ملامینه کار کند و فقط درب ها که در معرض دید است را از جنس بهتر استفاده کند.
  • ام دی اف بیشترین کاربرد را دارد چون بدنه همه کابینت ها معمولا از این نوع است.
  • هایگلاس همان ام دی اف است ولی روکش باکیفیت تری دارد که باعث میشود قیمتی گران تر از ام دی اف داشته باشد.
  • روکش چوب نیز همانطور که از اسمش پیداست یک روکش چوبی دارد ولی مغز آن همان ام دی اف است. این نوع کابینت چون نیاز به رنگ آمیزی دارد به مراتب هزینه اجرای بالاتری دارد.

راه‌های کاهش هزینه ساخت ساختمان

سپردن کار به یک فرد کارکشته

اگر مالکی هستید که تجربه احداث ساختمان را ندارید بهترین کار این است که کار را به صورت مدیریت پیمان واگذار کنید. بسیاری از مالکین فکر می‌کنند اگر خودشان کار را به عهده بگیرند هزینه کمتر می‌شود ولی گاهی اوقات وقتی کار به صورت پیمان مدیریت به یک مهندس کارکشته سپرده شده در هزینه ها صرفه جویی می‌شود.

اگر نمی‌خواهید کل کار را واگذار کنید لااقل یک مهندس به عنوان مشاور در پروژه خود داشته باشید.

سبک سازی سازه

طراح سازه نیز نقش مهمی در سبک سازی دارد. حتما کار را به یک شرکت محاسبات سازه کارکشته بسپارید. مثلا ما خودمان تنها با تغییر تیرریزی یک ساختمان چیزی حدود ۳۰۰ میلیون تومان به جیب کارفرما برگرداندیم!

خیلی از مالکین به دنبال این هستند که از تست خاک فرار کنند. در حالیکه با تعیین تیپ خاک و انجام مطالعات ژئو‌تکنیک مشخصات واقعی خاک به دست می آید. در صورتی‌ که اگر طراح سازه این اطلاعات را نداشته باشد ضریب اطمینان را بالا می‌برد و سازه شما سنگین تر خواهد شد. بنابراین با انجام تست خاک در مصرف بتن و آهن در ساختمان صرفه جویی کنید. هزینه تعیین تیپ خاک و سایر مشخصات آن شاید حدود ۲۰ میلیون تمام شود ولی با صرف این هزینه حداقل حدود ۲۰۰ میلیون تومان (برای ۱۰۰۰ متر‌ زیربنا) به جیب شما برمی‌گردد!

انتخاب سازه و سقف مناسب

استفاده از اسکلت بتنی به جای اسکلت فلزی حدودا ۲۰-۳۰ درصد در اجرای اسکلت ساختمان صرفه جویی می‌شود. توجه کنید در دهانه‌های بلند اختلاف قیمت سازه بتنی با فلزی بیشتر می‌شود.

حذف واسطه‌ها در خرید مصالح

خرید یکجا مصالح از درب کارخانه و حذف واسطه ها باعث می‌شود مصالح را به قیمت مناسب تری خریداری کنید. امروزه به کمک اینترنت میتوانید شماره تلفن مستقیم تولید کننده ها را به راحتی به دست آورید.

استفاده از فناوری های نوین ساخت

استفاده از جوش فورجینگ یا کوپلینگ میلگرد از روش هایی است که مصرف میلگرد را کاهش می‌دهد. البته استفاده از آن شرایطی دارد که بهتر است در مورد استفاده از آن با مهندسین خود مشورت کنید. مثلا ما در پروژه مصلی ۲۶ فقط برای ستون های طبقه اول از فورجینگ استفاده کردیم و ۱۵ میلیون تومان صرفه جویی شد.

استفاده از روش‌های جدید والپست نیز هم هزینه کمتری نسبت به روش های قدیمی دارد و هم اصولی تر است.

ما در تلاش هستیم تا مشاوره های خود را در اختیار کارفرمایان قرار داده تا به طور رایگان به باارزش‌ترین اطلاعات دست پیدا کنند. تیم ما از مرحله اخذ جواز ساختمان تا تحویل کلید در کنار کارفرمایان محترم بوده و به صورت پیمانکاری ساختمان یا مدیریت پیمان آماده ساخت پروژه های کارفرمایان عزیز در شهر مشهد می باشد.

مهندس علی زارع
مهندس علی زارع

این مطلب چقدر مفید بود؟

میانگین امتیاز 4.7 / 5. تعداد آرا 515

به این مطلب امتیاز دهید.

1227 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر
  1. میلاد
    میلاد گفته:

    سلام وقت بخیر مهندس جان
    برای ساخت آپارتمان چهار طبقه با پارکینگ با متراژ هر طبقه ۹۵ متر چقدر سرمایه نیاز هست؟ هر متر مربع چقدر پول میخواهد؟ و اینکه هزینه جواز ساخت و خلافی و تسویه شهرداری جداست؟
    ممنون از لطفتون.

    پاسخ
  2. نیما
    نیما گفته:

    سلام وقت بخیر ،هزینه ساخت ۳ طبقه تجاری هر طبقه ۵۰۰ متر مربع،
    میخواستم ببینم در مجموع کل هزینه ها اعم از هزینه ساخت و ساز و جواز و نظام مهندسی و عوارض و بیمه و … به ازای هر متر مربع چقدر میشه ؟ خیلی ممنون

    پاسخ
  3. kıarash
    kıarash گفته:

    سلام جناب مهندس. خسته نباشید.
    اگر زیر بنا یک زمین 130 متر باشه، برای ساخت 1 طبقه روی پیلوت، به منظر بدست اوردن هزینه کل کار، چند متر زیر بنا مجموعا حساب میشه ؟
    260 متر یا 390 متر ؟
    ممنون.

    پاسخ
  4. ساختمون ساز بی بول
    ساختمون ساز بی بول گفته:

    ضمن تشکر از توضیحات کامل شما
    من یک زمین 360 متری با ابعاد 10*36 دارم که ده متر ان سر خیابان اصلی می باشد. فرق هزینه ساخت بین دو واحد تجاری و یک طبقه بالای اونا با واحد تجاری و دوطبقه بالاشون توی اجرای بی و شالوده ساختمان چقدر تفاوت ایجاد میکنه و اینکه بنطرتون مقرون به صرفه هست؟

    پاسخ
  5. تاجدینی
    تاجدینی گفته:

    سلام هزینه که سازمان مهندسی برای ساخت اعلام می کنه چه مواردی در ساخت در نظرمی گیره؟مثل جواز و ناظر اجرا و …،؟و این هزینه ها چقدره؟

    پاسخ
  6. حامد
    حامد گفته:

    سلام مهندس
    ملک کلنگی بامتراژ ۲۰۰ متر زمین در اراک داریم که
    جواز ۴ طبقه ۱۲۰ متری و پارکینگ میدهند (در مجموع ۵سقف)
    اگه بخواهیم در حد معمولی بسازیم متری چند در میاد؟
    هزینه جواز جداحساب میشه ؟

    پاسخ
  7. احمد رضا
    احمد رضا گفته:

    سلام و خدا قوت بنده یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم خرید زمین و پروانه سال 1399 حدود 340 م تمام شده دو سال زمان پروژه از زمان پروانه (شهریور 1400) بوده سال اول 300 م سال دوم 560 و سال سوم با وام 740 م از ما پول گرفتن آیا قیمت تمام شده برای ما منصفانه بوده؟

    پاسخ
  8. حمید
    حمید گفته:

    مقایسه هزینه ساخت بااسکلت بتونی واسکلت فولادی ومزایاومعایب هرکدام در۷طبقه یک طبقه منهای یک وشش طبقه بالا بفرمایید۰

    پاسخ
  9. مجید
    مجید گفته:

    سلام مهندس جان وقت بخیر
    میخواستم بدونم هزینه ساخت مسکونی بدون نصبیات حداقلش متریال ساده متری چند است؟
    هزینه ساخت مشاعات متری چند است؟

    پاسخ
  10. مجید
    مجید گفته:

    سلام مهندس جان
    زمینی داریم به مساحت 400 متر.میخواستم بدونم هزینه ساخت برای 7 سقف به صورت 5 سقف مسکونی با 2 سقف پارکینگ(یکی رمپ) با متریال ساده و تقریبا اولیه بدون نصب موارد ذیل حدودا متری چقدر در میاد با هزینه امروز؟ (مثلا کف سرامیک ارزان)
    در واقع مهندس میخوام بدونم حداقل هزینه ساخت برای مسکونی چقدره؟حداقل هزینه ساخت برای مشاعات متری چقدره؟
    مواردی که نصب نمیشود:شیرآلات-گاز-هود-رادیاتور-کولر -روشویی و سینک-کابینت -قرنیزز-کمد دیواری و بدون نقاشی
    در صورتی که موارد بالا نصب بشه اونم با متریال ساده چقدر در میاد؟
    سپاس بیکران

    پاسخ
  11. Saeideh
    Saeideh گفته:

    سلام وقت شما بخیر .هزینه ساخت یک زمین تجاری ۴۰ متری با دو سقف در صورت استفاده کم هزینه ترین مصالح چقدر هزینه دارد ؟
    ممنون

    پاسخ
  12. علی نوتاش
    علی نوتاش گفته:

    سلام جناب مهندس وقت بخیر هزینه ساخت با متریال خوب برای 1196متر کل زیربنا امروز حدودا متری چند درمیاد؟ و اگر امکان داره هزینه مدیریت بیمان را بفرمایید و مهندس مشاور ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
    • علی زارع
      علی زارع گفته:

      سلام بستگی ب منطقه داره
      حدود متری ۱۵ تومن درنظر بگیرید.
      مدیریت پیمان ۶ درصد انجام میدیم براتون نیاز ب هزینه جداگانه برای مشاور هم نداره اگر مدیریت پیمان نخواین فقط مشاور بخواین متری ۱۵۰ هزارتومن

      پاسخ
  13. م.ب
    م.ب گفته:

    سلام مهندس وقت بخیر
    میخواستم راهنمایی بفرمایید برای ساخت یک واحد در شمال حدود110متر زیربنا از صفر تا مرحله خاک گچ و نصب درو پنجره که فعلا بشه ازش استفاده کرد البته برق وگاز و آب هم داشته باشه چقدر باید سرمایه داشته باشیم. کاشی سرامیک و سفیدکاری و نما فعلا انجام نشه.زمین 200متره هست.

    پاسخ
  14. هادی فقیهی
    هادی فقیهی گفته:

    سلام
    هزینه ساخت که بین 9 تا 19 میلیون تومن زددد با بخشنامه سازمان نظرام مهندسی که بین 5 تا 10 میلیون تومن زده چرا اختلاف داره؟
    مبنای محاسبات شما و اونها چیه؟

    پاسخ
    • علی زارع
      علی زارع گفته:

      سلام اعدادی که ما آوردیم مربوط ب ابلاغیه پیشین بوده ولی چون منطقی تر هست مبلغ ها نسبت به ابلاغیه جدید دیگه تغییرش ندادیم.
      در کل به اعدادی که اعلام میکنن نمیشه استناد کرد.

      پاسخ
  15. ه
    ه گفته:

    سلام مهندس عزیز زمین 120متری ماده صد میخوام بسازم
    90متر بنا….گودی هم داره تا طبقه سه، چقدر هزینه بره

    پاسخ
  16. امید
    امید گفته:

    سلام آقای زارع وقتتون بخیر باشه
    تو یک زمین ۲۰۰ متر میخوایم یک ساختمان ۵ طبقه با متراژ کلی ۷۰۰ متر و هم چنین دو طبقه پارکینگ زیر کار با مصالح درجه ۱ بسازیم
    ممنون میشم هزینه ساخت بدون قیمت زمین رو برامون محاسبه کنید ، خیلی ممنون

    پاسخ
  17. محمد
    محمد گفته:

    سلام وقت بخیر
    ساختمان دو طبقه با متراژ ۳۲۰متر(زمین ۲۶۰متری) داریم ک میخواییم تخریب و ۵سقف بزنیم

    متریال هم اسکلت فلزی مهره ای با سقف عرشه فولادی
    بر آورد شما برای هزینه فقط اسکلت و نمای کار چقدر هست؟(فقط اسکلت رو بزنیم و تیغه چینی و نمای دوطرف با درب و. پنجره)

    پاسخ
  18. روزبه
    روزبه گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشید
    آقای مهندس هزینه اجرای سفت کاری یک سازه بتنی با 6 سقف و سیستم سقف وافل یکطرفه به همراه دیوار برشی و یک طبقه زیرزمین ( حدود 2000 متر زیر بنا) تقریبا چقدر خواهد شد. همپنین تیغه چینی به همراه اجرای والپست قابل قبول با سفال، هبلکس و لیکا تقریبا چه مقدار به این مبلغ اضافه میکند؟
    متشکرم بابت پاسخگویتان

    پاسخ
  19. علیرضا
    علیرضا گفته:

    سلام وقت بخیر
    روی زمینی به ارزش ۱۰ میلیارد در کرمان قصد ساخت ۶ طبقه (۵مسکونی ۱ پارکینگ) هر طبقه دو واحد ۱۳۰ متری
    متراژ کل زمین ۳۶۰ متر
    براورد حدودی ساختش چقدر میشه ؟ با متریال خوب

    پاسخ
  20. یحیی
    یحیی گفته:

    سلام مهندس لطفا هزینه ساخت سه طبقه روی پیلوت ومجموعه ۷۲۰متر زیر بنا وساخت با بتن مهانیت ازخاکبرداری تا پایان سقف متری چند محاسبه می‌شود ممنون از راهنمایی شهرقم

    پاسخ
  21. محمد
    محمد گفته:

    سلام مهندس خسته نباشید ساخت منزل ۱۲۰ متر زیربنا در زمین های بنیادی در منطقه شرق اصفهان حدوداً چقدر درمیاد.؟؟؟ در ضمن مهندس با توجه به اینکه قانون شده که زمین های روستایی هم باید ضد زلزله باشه ولی اینجا تو روستای ما هنوز دارن دیوار باربر با سقف تیرچه ای میسازن میخوام بپرسم جریمه اش چقدره ؟؟؟ آیا جریمه‌ سنگین در نظر میگیرن ؟؟؟ من حقیقتا از ی نفر پرسیدم می‌گفت روستایی یه طبقه رو کاری ندارن ولی قانون ضد زلزله هست

    پاسخ
    • علی زارع
      علی زارع گفته:

      سلام هزینه ساخت احتمالا از مترمربعی ۷ میلیون تومن شروع میشه ب بالا
      ساخت در هر کجا باید اصولی باشه چه شهر چه روستا
      دیوار باربر با سقف تیرچه ایرادی نداره ب شرطی که درست اجرا بشه اصولی هم هست

      پاسخ
    • سعید حسینی
      سعید حسینی گفته:

      سلام
      مهندس جان برای ساخت زمینی در منطقه یک ،زعفرانیه،به ارزش هر متری ۴۰۰ میلیون ،و در متراژ ۳۲۰ متر.
      برای ساخت ۱۸ طبقه مسکونی (تک واحدی) و ۵ طبقه پارکینگ ،که دوتا مثبت یک و دو،،،و ۳ تا منفی یک و دو و سه…براورد شما چقدره برای ساخت،که البته هر طبقه مجزا استخر و سونا و جکوزی رو داره و البته طبقه بیستم به صورت پنت هاووس و درختکاری و ….
      اگه قیمت شما با متریال درجه یک برای ساخت عالی باشد،با هم دیگه گپ و گفتی رو خواهیم داشت..با سپاس

      پاسخ
  22. محمد
    محمد گفته:

    سلام مهندس وقت بخیر خداقوت
    جسارتا من یک زمین مسکونی به مساحت 260 متر مربع دارم چه نقشه ای را شما پیشنهاد می فرمائید که بتونم همکف یک واحد و در طبقه اول دو واحد یک خوابه طراحی و بسازم؟ برنامه داریم سه واحد در دوطبقه اجرا بکنم باضافه اینکه بتونم سه پارکینگ هم در آن ببینم … با این وضعیت فکر می کنید طبقه همکف و واحدهای طبقه اول چند متری بشوند ؟ توضیح اینکه زمین من درب به حیاط می باشد. ممنون بابت سایت خوب و پاسخگویی شما هستم.

    پاسخ
  23. ماهی
    ماهی گفته:

    سلام.طبقه دوم ساختمان ۱۲۰متری رو میخوام بسازم در مازندران طبقه اول و راه پله و کف طبقه دوم تکمبل و کامله…تقریبا متری چقدر هزینه بر میداره؟

    پاسخ
  24. سید
    سید گفته:

    سلام مهندس خسته نباشید ی زمین تجاری دارم ۳۶ متر میخوام سه طبقه شامل( زیر زمین و همکف تجاری و طبقه اول مسکونی ) بسازم حدودا هزینش چقدر میشه ممنون از سایت عالیتون و راهنمایی های مفید

    پاسخ
  25. محمدی
    محمدی گفته:

    سلام وقت بخیر
    یه زمین 120 متری دارم با مجوز 60 درصد ساخت که میخوام یه دوبلکس نقلی با متراژ حدود 120 متر بسازم تقریبا چقدر برآورد هزینه ساخت میشه ممنونم

    پاسخ
  26. مجید
    مجید گفته:

    سلام
    زمین ۱۰۰ متری با حاشیه ۶.۷ و طول ۱۵ متر در ممر ۴۵ متری اجازه ساخت تجاری مختلط با تراکم ۱۴۰ در صد در ۲ طبقه ۷۰ متری را دارم .
    ۱- اگر مسکونی بسازم در طبقه با پیلوت سه سقف با داشتن ۲ محل پارکینگ مجاز هستم
    ۲-اگر تجاری بسازم یک طبقه همکف و یک طبقه بالا بدون پارکینگ مجاز به ساخت هستم .
    آیا می توان پروانه درمانی و بهداشتی بگیرم که هزینه پروانه کمتری بدهم .
    لطفا در صورت امکان راهنمایی نمایید .

    پاسخ
  27. حمید
    حمید گفته:

    سلام وقتتون بخیر
    هزینه افزودن یک سقف اسکلت بتونی با تیرچه و یونولیت در بالای یک آپارتمان که از قبل احداث شده و پیش بینی اولیه شده است چقدر است؟ فقط احداث سقف و کفسازی پشت بام و ایزوگام و دیوار های پشت بام
    بدون هیچ گونه تیغه چینی در طبقه احداث شده

    پاسخ
  28. سید محمد بهشتی
    سید محمد بهشتی گفته:

    سلام روز خوش آقای مهندس عزیز
    من میخوام یه زمین بخرم و یه طبقه بسازم البته اگه بشه جواز ۲ طبقه بگیرم واسه آینده چون الآن توان مالی ۲ طبقه ندارم
    هزینه ساخت یه طبقه ۱۱۰ متری چقدر میشه؟صفر تا ۱۰۰ میخوام

    پاسخ
    • امیر کیانفر
      امیر کیانفر گفته:

      سلام وقتتون بخیر من با یکی مدیریت پیمان رو شریک شدم و زمین برای نفر سومه.
      داریم یه اپارتمان ۴ واحدی هر واحد حدود ۸۵متر با ۳ پارکینگ میسازیم در منطقه پیروزی.میخواستم بپرسم متری چند حدود ساخت ماست و جمع هزینمون چند میشه حدودا.
      ممنون از لطفتون

      پاسخ
  29. شهرام
    شهرام گفته:

    سلام مهندس ممنون که وقت میزارید
    ساخت بنای ۱۰۰ متری
    پیلوت و طبقه اول
    هزینه ساخت در شهر ساری چقد میشه؟

    پاسخ
  30. امیر
    امیر گفته:

    سلام مهندس خیلی ممنون از مطالب مفیدتون من می خواهم یه آپارتمان ۴ طبقه ۱۶۰ متر اسکلت فلزی تو تبریز بسازم (زیربنا ۲۰۰ مترهست) میشه بگید هزینه کل تقریبا چه قدر میشه

    پاسخ
  31. زال
    زال گفته:

    درودبرشما مهندس یک کار کلید تحویل میخام بگیرم 3طبقه رو پیلوت متری12ملیون پارگینگ هم دوازده ملیون محاسبه میشه چرا

    پاسخ
  32. امیرکریمی
    امیرکریمی گفته:

    سلام وقت بخیر
    برای ساخت یک زمین 8*20 ویلایی شمالی یک طبقه در شهر قم
    بنظرتون حدودا متری چند در میاد ساختش(بتنی)؟

    پاسخ
  33. احمد قائمی
    احمد قائمی گفته:

    سلام
    وقت بخیر
    برای اجرای یک تالار پذیرایی شیک با اسکلت بتن و تاسیسات در حد سه سقف در شهرستان هزینه هر مترمریع چقدر درمیاد

    پاسخ
  34. رضا کاظم زاده
    رضا کاظم زاده گفته:

    سلام مهندس خسته نباشید
    میخواستم بدونم یه زمین 170 متری که تا 4 طبقه و 3واحد هر واحدی هم 95 متری تو رشت حدودا ساختش متری چقد تموم میشه واسمون

    پاسخ
  35. رضا
    رضا گفته:

    سلام مهندس. خداقوت
    یک سوال داشتم خدمت شما
    ما الان در اپارتمان های جنوبی ۲۵۰ متری در مشهد در منطقه ۷
    مجوز زیربنای فروش هر واحد ۱۵۰ متر میدن و ۲۰ متر هم مشاعات در میاد. و ۵ طبقه هم رو پیلوت میدن.
    یعنی ما در جمعا ۷۵۰ متر برای فروش داریم در یک ساختمان ۲۵۰ متری.

    حالا اگه زمین ۵۰۰ متر بشه. ملک شمالی غربی و در قسمت جنوب هم به خیابان اصلی وصله و ۴ تا مغازه هم میشه حاشیه زد.

    ۶ طبقه بزنیم هر طبقه ۳ واحدی بزنیم
    مشاعاتش چقد میشه همون ۲۰ متر در هر طبقه در میاد یا بیشتر میشه ؟
    و هر واحد بنظر شما، مجوز ساخت ۱۲۰ متر مفید برای فروش میدن ؟
    یعنی در هر طبقه ۳ واحد که داشته باشیم میشه ۳۶۰ متر برای فروش. و ۶ طبقه هم داشته باشیم میشه ۲۱۶۰ برای فروش

    پاسخ
  36. هیراد
    هیراد گفته:

    سلام مهندس جان شب بخیر . من یه خانه کلنگی دارم تو یکی از شهرستانهای کرمانشاه متراژ زمینش ۲۵۰ متره اگه بخوام یه طبقه مسکونی بزنم رو پیلوت تقریبا چقدری هزینه ش میشه

    پاسخ
  37. رضا
    رضا گفته:

    سلام وقت شما بخیر
    تهران یه خونه کلنگی 300 متری دارم میخوام آپارتمان بسازم میخواستم بپرسم حداکثر چند طبقه مجوز داده میشه و چند متر ؟
    و اینکه مجموع کل هزینه ها اعم از هزینه ساخت و ساز و جواز و نظام مهندسی و عوارض و بیمه و … به ازای هر متر مربع چقدر میشه ؟
    یه دنیا ممنونم

    پاسخ
    • علی زارع
      علی زارع گفته:

      سلام وقت بخیر
      هر منطقه و ملکی ضوابط خودش داره باید از شهرداری منطقه استعلام بگیرید .
      هزینه ساخت هم بستگی داره ب منطقه از مترمربعی ۱۲ میلیون تومن ب بالا درنظر بگیرید.

      پاسخ
  38. Milad
    Milad گفته:

    سلام وقت بخیر
    ببخشید هزینه ساخت خونه ویلایی نیمه پیلوت در گیلان محدوده روستایی متری چقدر میشه؟ زمین موجود هست فقط هزینه ساخت.
    ممنون از پاسخگویی

    پاسخ
  39. علی
    علی گفته:

    سلام مهندس به راهنماییت نیاز داریم . ما میخوایم یه خونه توی شهرستان ایلام بسازیم اسکلت میگن بنایی یعنی فلزی نباشه و اسکلت بتنی هم نیست اینجا میگن بنایی . هزینه هر متر چقدر میشه ؟ ۱۳۰ متر میخوایم بسازیم

    پاسخ
  40. زهرا داربوی
    زهرا داربوی گفته:

    سلام
    هزینه ساخت یک طبقه رو پیلوت برای بجنورد بدون هزینه زمین چقدر میشه؟
    حدود100متر زیر بنا

    پاسخ
  41. محمود فیضی
    محمود فیضی گفته:

    با سلام
    برای پرداخت پول نظام مهندسی و شهرداری راهی هست که بشه اقساطی پرداخت کرد ؟

    پاسخ
  42. مهدی
    مهدی گفته:

    سلام مهندس
    یه زمین 250 متری دارم تو روستای کنار تربت حیدریه . میخوام 100 متر بسازم.فقط میخوام تا اجرچینی ببرمش بالا با کمترین هزینه
    چقدر تموم میشه ؟ متری چقدر تقریبا ممنون از پاسخگوییتون

    پاسخ
  43. مسعود
    مسعود گفته:

    سلام
    جناب مهندس
    مشغول ساخت ۶طبقه ۱۸۰متری هستم، سقف ها ریخته شده و میخوام برای ادامه کار مهندس مشاور بگیرم، هزینه مشاور چقدر هست در ماه؟ و چه مهندسی باید بگیرم معماری؟

    پاسخ
  44. بهمن
    بهمن گفته:

    سلام اقای مهندس تو رو خدا جواب بدین دولت داره مسکن ملی زنجان واقعا ظلم مکنه مخام نظر شخصیتون رو بدون یه واحد ۹۶ متری با نشعابات ۱۳۵ متری در زنجان مسکن ملی ک کلا ۴ طبقه روی پیلوت و هر طبقه ۵ واحده حدودا چند باید دربیاد

    پاسخ
  45. حسن ارض لویی
    حسن ارض لویی گفته:

    با سلام و وقت به خیر .اقای مهندس من یک زمین ۱۰۰۰ متری در روستایی واقع در زنجان دارم ارزش زمین ۲ میلیارده اگه بخوام دور تا درورش رو دیوار کشی کنم ۲.۵ تا ۳ متر ارتفاع داشته باشه هزینه حدودیش چقدر میشه ؟؟؟؟
    مجوز ساخت یه ۱۲۰ متری هم توش دارم هزینه اینم میفرمایید ؟؟؟؟؟؟؟ سپاس گزارم

    پاسخ
  46. کیان
    کیان گفته:

    مهندس خداقوت میخواستم ببینم از اول یک پروژه ۱۰۰۰متری تا پایان حدقل ۱۸ماه طول میکشه تو این دوسال مصالح زمین آپارتمان به صورت پله ای رفتن بالا خوب الان به آخر پروژه رسیدیم چه جوری میشه پولی که خرج ساخت کردی به نرخ روز منظورم بروز کرد و سود پروژه را حساب کرد فرمول درستی داره یا خیر ؟

    پاسخ
  47. اقایی
    اقایی گفته:

    سلام خسته نباشید
    مهندس ما یک خانه کلنگی در جنوب تهران ب متراژ 133 متر و بر 7 داریم فک و داخل اون منطقه فک کنم 4 طبقه با پارکینگ 5 طبقه بدن هر طبقه هم فک میکنم 80 متر اینا بده میخواستم بدونم متری چقد هزینه ساختش میبره و اینکه کل هزینه ساخت چقد میشه با جواز شهداری این چیزا صفر تا صد ساخت؟؟

    پاسخ
    • عباس
      عباس گفته:

      جناب درموردکف سازی بام وطبقات فوم بتن باتوجه به سرعت،تمیزی،عایق کاری و….بهیچ وجه با پوکه ریزی قابل مقایسه نیست

      پاسخ
  48. محمدحسین
    محمدحسین گفته:

    سلام وقت بخیر ممنون که وقت میذارید
    من ملکی دارم که مجوز ۶ طبقه روی پیلوت رو داره و هر طبقه ۲ واحد حدودا ۷۰ متری میخوام بسازم
    الان ساختمون گلنگی هستش در ۲ طبقه هر طبقه ۱۴۰ متر
    سوالم ازتون اینکه هزینه طراحی و پیمان کار که کارو از صفر تا صد انجام بدن چه قدر هست حدودا ؟ من دانشجو هستم و تجربه ساخت ندارم
    اینم اضافه کنم که کاربری ملک اداری هست
    ممنون

    پاسخ
    • علی زارع
      علی زارع گفته:

      سلام اول باید نقشه هاتون طراحی کنین بعد قیمت بگیرین از چند نفر
      هزینه ساخت کار شما از مترمربعی ۱۰ میلیون تومن شروع میشه ب بالا

      پاسخ
  49. یگانه
    یگانه گفته:

    سلام وقتتون بخیر مهندس یه سوال داشتم از خدمتتون
    زمینی هست به متراژ ۲۲۰ در مرکز شهرستان مبلغ فروشش رو متری ۲۰گفتن حدودا ۴ میلیارد زمین میشه
    اگر بخام۱۲۰ متر زمین روبسازم طبقه همکف رو پارکینگ و مغازه در بیارم و دو طبقه یک واحدی چقدر هزینه داره؟

    پاسخ
    • ایمانی
      ایمانی گفته:

      سلام مهندس جان
      قیمت های اعلامی تو سایتتون هزینه ساخت بنا مفید هست یا کل زیر بنا
      چون بنا مفید حدود ۷۴ تا ۷۵ درصد کل بنا هست.
      دیگه اینکه منظور از ۴ طبقه یعنی ۴ طبقه روی پیلوت هست یا با احتساب پیلوت ۴ طبقه

      یعنی اگر بخواهیم محاسباتمون رو برای مثلا ی ۵ طبقه لحاظ کنیم باید بنای کل رو متری ۱۰۹۰۰ بگیریم دیگه؟

      پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *