اجرای سازه بتنی و سقف وافل در مشهد
گروه ساختمانی کارکشته در زمینه اجرای سازه بتنی و سقف وافل در مشهد فعالیت می کند. این گروه مشاوره های رایگان خود را از طریق سایت کارکشته در اختیار کارفرمایان عزیز قرار می دهد. با ما همراه باشید تا نکات مهمی را در مورد اجرای سقف وافل در مشهد بیان کنیم.
فهرست مطالب
سقف وافل چیست؟
سقف وافل یک نوع دال مشبک در اسکلت بتنی است. تفاوتی که این سقف با دیگر سقف ها مثل یوبوت و کوبیاکس دارد موقت بودن قالب های پرکننده است. این سقف در دهانه های بلند مورد علاقه کارفرمایان و طراحان سازه است.
هزینه ساخت اسکلت بتنی در مشهد
هزینه سازه بتنی به عوامل زیادی از قبیل فاصله دهانه ها، متقارن بودن و هندسه پلان، ارتفاع سقف ها، موقعیت زمین و… وابسته بوده و نمی توان قیمت مقطوعی تعیین کرد ولی برای اینکه برآورد تقریبی از هزینه اجرای اسکلت بتنی در مشهد داشته باشید می توان اینطور گفت تقریبا هزینه تمام شده اسکلت بتنی برای یک کار متداول به ازای هر مترمربع زیربنا با احتساب فونداسیون مترمربعی ۳ میلیون تومان خواهد شد. در مطلب دیگری تحت عنوان هزینه اسکلت بتنی در مورد این موضوع مفصل توضیح داده ایم.
مقدار بتن مصرفی در اسکلت بتنی را تقریبا 0.4 مترمکعب و میلگرد مصرفی را 40 کیلوگرم به ازای هر مترمربع زیربنا در نظر بگیرید. توضیحات بیشتر در مطلب محاسبه میلگرد ساختمان داده شده است.
مراحل اجرای سقف وافل
قراردادن جک ، شمع یا اسکافولد
اولین مرحله از اجرای سقف وافل شمع بندی است که برای پوشش زیر سقف انجام میشود. فاصله بین شمع ها و اجرای درست آنها و همچنین زمان باز کردن شمع ها از اهمیت زیادی برخوردار است.
قوطی کشی
دومین مرحله که یک مجری سقف وافل انجام میدهد قوطی کشی است. قوطی ها بر روی شمع ها اجرا شده و نقش نگهداری قالب ها را بر عهده دارند.
قالب گذاری
حال که زیرسازی به پایان رسیده است نوبت به قرار دادن قالب های وافل است. تصویر زیر عملیات قالب گذاری سقف وافل در پروژه بلوار سجاد مشهد در خیابان بزرگمهر را مشاهده میکنید.
آرماتوربندی
در این مرحله نوبت به مرحله آرماتوربندی است که بایستی مجری وافل به طور دقیق مطابق نقشه های سازه این عملیات را انجام دهد.
بتن ریزی
با پایان مرحله آرماتور بندی سقف آماده بتن ریزی می باشد. بتن ریزی در شرایط هوایی مختلف شرایط خاص خود را دارد. با توجه به اینکه در مشهد زمستان های سرد و تابستان های گرمی داریم باید تمهیدات خاصی برای بتن ریزی بیندیشیم.
باز کردن قالبها
بعد از اینکه بتن به مقاومت کافی رسید (با توجه به دمای محیط و شرایط پروژه متفاوت است) میتوانیم قالب های زیر سقف و شمع بندی را باز کنیم.
هزینه اجرای سقف وافل در مشهد در سال ۱۴۰۳
هزینه ای که بابت اجرای سقف وافل با درنظر گرفتن قالب ها و جک ها باید در نظر بگیرید تقریبا هر مترمربع زیربنا حدود ۱ میلیون تومان است.
توجه داشته باشید این مبلغ برای کارهایی است که حداقل 1000 مترمربع زیربنا داشته باشند. کارهای متراژ کم قطعا هزینه اجرا بالاتری به ازای هر مترمربع زیربنا خواهند داشت. همچنین کارهای نامتعارف (مثل پروژه طرقبه) یا سقف های بلند مثل پروژه چاهشک قطعا هزینه اجرای بالاتری خواهند داشت.
در کل با توجه به اینکه اسکلت بتنی در مشهد بسیار کمتر از فلزی اجرا میشود پیمانکار یا مجری اسکلت بتنی نیز کمتر بوده و این پیمانکاران معمولا از مهارت کافی در مقایسه با شهرهای دیگر که اکثر سازه ها بتنی است برخوردار نیستند. بنابراین کارفرمایان عزیز در مشهد باید در انتخاب مجری سازه بتنی دقت کنند.
در صورتیکه تمایل دارید با نکات اجرایی سازه بتنی آشنا شوید پیشنهاد میکنیم مطلب مراحل اجرای اسکلت بتنی را مطالعه کنید.
درخواست اجرای پروژه شما
در صورتیکه پروژه ای دارید و قصد دارید اجرا آن را به ما بسپارید با شماره تلفن مهندس علی زارع 09155129787 تماس بگیرید.
لطفا نمونه قرارداد سقف وافل امکان ارسال است
سلام
به پیام رسان ایتا پیام بدین ارسال میکنم خدمتتون
سلام جناب مهندس
مبالغی که شما جهت ساخت ساختمان میفرمائید مثلا متر مربعی ۷ یا ۸ ملیون یعنی با این مبلغ از اخذ پروانه تا پایان ساختمان سازی یعنی جهت سکونت کامل میشود یا در حد سفت کاری است
سلام
صفر تا صد بدون هزینه جواز از متری ۷ میلیون تومن شروع میشود هزینه ساخت ساختمان
با سلام
آیا در عدد تقریبی 45 کیلوگرم میلگرد برای هر متر مربع، وزن مواردی مثل خاموت و عصایی و …. هم دیده شده ؟ یا این موارد اضافه میشه به عدد 45
و در اینصورت اینها را چگونه میشه برآورد کرد ؟
با سپاس از اطلاعات خوب و کاربردی شما
سلام بله همه رو هم رفته این حدود میشه
برای جزییات بیشتر باید نقشه باشه که بشه نظر داد
سپاس از پاسخگویی شما
خواهش میکنم
سلام هزینه های مربوط به ساخت فونداسیون و اسکت و سقف یه ساژه بتنی تو ۴طبقه روی پیلوت با متراژ ۳۲۰مترمربع چقدر میشه؟
سلام زیربنای هر سقف 320 مترمربع هست؟ اگه اینطور باشه 5 سقف میشه 1600 مترمربع زیربنا
جمعا حدود 2.5 میلیارد تومن درمیاد
هزینه ی های مربوط به ساخت فونداسیون و اسکلت و سقف یک سازه ی بتنی 350 متربع زیربنا
سلام
حدودا هر مترمربع زیربنا 1.3 میلیون تومن در میاد
ولی بازم بستگی ب پلان و موقعیت ساختمان داره
سلام
۲۰-۳۰ درصد در ساخت اسکلت باهم تفاوت دارن
سلام
با توجه به شرایط پروژه معمولا حدود ۲۰-۳۰ درصد در ساخت اسکلت تفاوت دارن
سلام مهندس
اختلاف هزینه سقف وافل با یوبوت چقدر هست؟
سلام بنده یوبوت کار نکردم اطلاع ندارم
ولی چون یوبوت بتن ریزی بیشتری داره و قالب های یوبوت هم به صورت مدفون داخل سقف باقی میمونن معمولا گرون تر درمیاد
سلام بسیار مفید و عالی
اختلاف هزینه سازه بتنی با فلزی چقدر هست؟